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  1. Reading television
    Autor*in: Fiske, John
    Erschienen: 2003
    Verlag:  Routledge, London

    Ostbayerische Technische Hochschule Amberg-Weiden / Hochschulbibliothek Amberg
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek der LMU München
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Regensburg
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Ostbayerische Technische Hochschule Amberg-Weiden, Hochschulbibliothek, Standort Weiden
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (URL des Erstveröffentlichers)
    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 0203356624; 9780203356623; 0203387309; 9780203387306; 9780415323536; 0415323533; 0415323525; 9780415323529
    Weitere Identifier:
    RVK Klassifikation: AP 34000 ; MS 7960 ; AP 33620 ; EC 7960 ; HD 178
    Auflage/Ausgabe: 2nd ed
    Schriftenreihe: New accents (Routledge (Firm))
    Schlagworte: Critique de télévision; Télévision / Aspect social; Livres et lecture; PERFORMING ARTS / Television / History & Criticism; PERFORMING ARTS / Television; Books and reading; Television broadcasting / Social aspects; Television criticism; Televisie; Televisieprogramma's; Invloed; Sociale aspecten; Gesellschaft; Television criticism; Television broadcasting; Books and reading; Fernsehen; Semiotik
    Umfang: 1 Online-Ressource (xxii, 176 pages)
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references (pages 160-168) and index

    'Reading' television -- Content analysis -- The signs of television -- The codes of television -- The functions of television -- Bardic television -- Audiences -- The modes of television -- Dance -- Competition -- Television realism -- A policeman's lot -- Conclusion: Something completely different?

    Using the tools and techniques in this book, it is possible for everyone who has access to a television set to produce illuminating analyses not only of the programmes themselves, but also of the culture which produces them