Filtern nach
Letzte Suchanfragen

Ergebnisse für *

Zeige Ergebnisse 1 bis 1 von 1.

  1. Stor kokebok for større og mindre husholdninger
    kokning, bakning, syltning, råsyltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost og dietkost, menyer, anretning
    Erschienen: 2002
    Verlag:  Aschehoug, Oslo

    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    2003 B 120
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Export in Literaturverwaltung   RIS-Format
      BibTeX-Format
    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Norwegisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 8203228712
    Auflage/Ausgabe: 20. økede utg. (200. tusen)
    Umfang: 890 S, Ill
    Bemerkung(en):

    Opptrykk. Originalutg. Oslo : Aschehoug 1951