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  1. Eating otherwise
    the philosophy of food in twentieth-century literature
    Autor*in: Christou, Maria
    Erschienen: 2017
    Verlag:  Cambridge University Press, Cambridge

    Universitäts- und Landesbibliothek Bonn
    W 2017/4635
    Ausleihe von Bänden möglich, keine Kopien
    Universitätsbibliothek Koblenz
    EN/S 2022 3521
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    3K 74439
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    ISBN: 9781108416825
    Schlagworte: Food in literature; Food; Speise <Motiv>; Philosophie; Nahrungsaufnahme; Speise
    Weitere Schlagworte: Auster, Paul (1947-); Beckett, Samuel (1906-1989); Atwood, Margaret (1939-); Bataille, Georges (1897-1962)
    Umfang: vii, 207 Seiten, Illustrationen, 23 cm
  2. Eating otherwise
    the philosophy of food in twentieth-century literature
    Autor*in: Christou, Maria
    Erschienen: 2017
    Verlag:  Cambridge University Press, Cambridge

    This book explores the philosophical implications of the popular adage that 'you are what you eat' through twentieth-century literature. It investigates the connections between the alimentary and the ontological: between what or how one eats and what... mehr

    Fachinformationsverbund Internationale Beziehungen und Länderkunde
    E-Book CUP HSFK
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Württembergische Landesbibliothek
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    Universitätsbibliothek der Eberhard Karls Universität
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    This book explores the philosophical implications of the popular adage that 'you are what you eat' through twentieth-century literature. It investigates the connections between the alimentary and the ontological: between what or how one eats and what one is. Maria Christou's focus is on two influential modernist figures, Georges Bataille and Samuel Beckett; and two influential postmodernist figures, Paul Auster and Margaret Atwood. She aims to theorize the relationship between modernism and postmodernism from a specifically alimentary perspective. By examining the work of these major twentieth-century authors, this book focuses on strange or unusual acts of eating - 'eating' otherwise - as a means to ways of 'being' otherwise. What can eating tell us about being, about who we are and about our being in the world? This powerful, innovative study takes literary food studies in a new direction You are what you eat: thinking food otherwise -- Georges Bataille's pornographic food -- Samuel Beckett's alimentary Cogito -- Food, the fall, and the detective: the case of Paul Auster -- Food in Margaret Atwood's Dystopias -- Modernism, postmodernism, and the otherwise of eating

     

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    Volltext (lizenzpflichtig)
    Quelle: Staatsbibliothek zu Berlin
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9781108242004
    Weitere Identifier:
    Schlagworte: Food in literature; Food; Food ; Philosophy; Food in literature
    Umfang: 1 Online-Ressource (vii, 207 pages), digital, PDF file(s)
    Bemerkung(en):

    Title from publisher's bibliographic system (viewed on 24 Oct 2017)

  3. Eating otherwise
    the philosophy of food in twentieth-century literature
    Autor*in: Christou, Maria
    Erschienen: 2017
    Verlag:  Cambridge University Press, Cambridge

    Universitätsbibliothek Bamberg
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    Bayerische Staatsbibliothek
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    Volltext (URL des Erstveröffentlichers)
    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9781108242004
    Weitere Identifier:
    RVK Klassifikation: CI 5493 ; HN 1071 ; HQ 4157 ; HU 1075 ; HU 1520 ; HU 3081 ; IH 14681 ; IH 15721
    Schlagworte: Food; Food in literature; Philosophie; Lebensmittel <Motiv>; Nahrungsaufnahme <Motiv>; Speise <Motiv>
    Weitere Schlagworte: Atwood, Margaret (1939-); Auster, Paul (1947-); Bataille, Georges (1897-1962); Beckett, Samuel (1906-1989)
    Umfang: 1 Online-Ressource (vii, 207 Seiten)
  4. Eating otherwise
    the philosophy of food in twentieth-century literature
    Autor*in: Christou, Maria
    Erschienen: 2017
    Verlag:  Cambridge University Press, Cambridge ; ProQuest, New York

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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9781108274296
    Schlagworte: Food; Food in literature
    Umfang: 1 Online-Ressource (vii, 207 Seiten), Illustrationen
    Bemerkung(en):

    Literaturverzeichnis: Seite 186-203

  5. Eating otherwise
    the philosophy of food in twentieth-century literature
    Autor*in: Christou, Maria
    Erschienen: 2017
    Verlag:  Cambridge University Press, Cambridge ; New York ; Melbourne ; Delhi ; Singapore

    Humboldt-Universität zu Berlin, Universitätsbibliothek, Jacob-und-Wilhelm-Grimm-Zentrum
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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  6. Eating otherwise
    the philosophy of food in twentieth-century literature
    Autor*in: Christou, Maria
    Erschienen: 2017
    Verlag:  Cambridge University Press, Cambridge

    Humboldt-Universität zu Berlin, Universitätsbibliothek, Jacob-und-Wilhelm-Grimm-Zentrum
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Unter den Linden
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    Volltext (URL des Erstveröffentlichers)
    Volltext (lizenzpflichtig)
    Quelle: Staatsbibliothek zu Berlin
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9781108242004
    Weitere Identifier:
    RVK Klassifikation: CI 5493 ; HN 1071 ; HQ 4157 ; HU 1075 ; HU 1520 ; HU 3081 ; IH 14681 ; IH 15721
    Schlagworte: Food; Food in literature; Philosophie; Lebensmittel <Motiv>; Nahrungsaufnahme <Motiv>; Speise <Motiv>
    Weitere Schlagworte: Atwood, Margaret (1939-); Auster, Paul (1947-); Bataille, Georges (1897-1962); Beckett, Samuel (1906-1989)
    Umfang: 1 Online-Ressource (vii, 207 Seiten)
  7. Eating otherwise
    the philosophy of food in twentieth-century literature
    Autor*in: Christou, Maria
    Erschienen: 2017
    Verlag:  Cambridge University Press, New York

    'You are what you eat' is an adage taken seriously as this book uncovers connections between the alimentary and ontological You are what you eat: thinking food otherwise -- Georges Bataille's pornographic food -- Samuel Beckett's alimentary Cogito --... mehr

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    Universitätsbibliothek der Eberhard Karls Universität
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    'You are what you eat' is an adage taken seriously as this book uncovers connections between the alimentary and ontological You are what you eat: thinking food otherwise -- Georges Bataille's pornographic food -- Samuel Beckett's alimentary Cogito -- Food, the fall, and the detective: the case of Paul Auster -- Food in Margaret Atwood's Dystopias -- Modernism, postmodernism, and the otherwise of eating.

     

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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 1108274293; 1108277047; 9781108274296; 9781108277044
    Schlagworte: Food; Food in literature; BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY ; Literary; Food in literature; Food ; Philosophy
    Umfang: 1 Online-Ressource (1 online resource)
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index

  8. Eating otherwise
    the philosophy of food in twentieth-century literature
    Autor*in: Christou, Maria
    Erschienen: 2017
    Verlag:  Cambridge University Press, Cambridge

    You are what you eat: thinking food otherwise -- Georges Bataille's pornographic food -- Samuel Beckett's alimentary Cogito -- Food, the fall, and the detective: the case of Paul Auster -- Food in Margaret Atwood's Dystopias -- Modernism,... mehr

    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    2020 A 3845
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    A 2017/6169
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    Universitätsbibliothek Heidelberg
    2017 A 11495
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    Universitätsbibliothek Mannheim
    500 EC 2430 C556
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    You are what you eat: thinking food otherwise -- Georges Bataille's pornographic food -- Samuel Beckett's alimentary Cogito -- Food, the fall, and the detective: the case of Paul Auster -- Food in Margaret Atwood's Dystopias -- Modernism, postmodernism, and the otherwise of eating

     

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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9781108416825; 9781108404204
    RVK Klassifikation: EC 2430 ; HN 1071 ; HU 1075
    Schlagworte: Food; Food in literature; Food in literature; Food
    Umfang: vii, 207 Seiten, Illustrationen, 23 cm
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index

  9. Eating otherwise
    the philosophy of food in twentieth-century literature
    Autor*in: Christou, Maria
    Erschienen: 2017
    Verlag:  Cambridge University Press, Cambridge

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    Universitäts- und Landesbibliothek Münster, Zentralbibliothek
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    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9781108416825
    Schlagworte: Food in literature; Food
    Umfang: vii, 207 Seiten, Illustrationen, 23 cm
  10. Eating otherwise
    the philosophy of food in twentieth-century literature
    Autor*in: Christou, Maria
    Erschienen: 2017
    Verlag:  Cambridge University Press, Cambridge ; New York ; Melbourne ; Delhi ; Singapore

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