Narrow Search
Last searches

Results for *

Displaying results 1 to 2 of 2.

  1. Gastronomie et littérature en France au XIXe siècle
    Published: [2017]
    Publisher:  Éditions Paradigme, Orléans

    Universitätsbibliothek Augsburg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Bayerische Staatsbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek der LMU München
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Regensburg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Export to reference management software   RIS file
      BibTeX file
    Content information
    Source: Union catalogues
    Language: French
    Media type: Dissertation
    ISBN: 9782868780317
    RVK Categories: IG 3950 ; IG 3480
    Series: Références ; n° 26
    Subjects: Literatur; Französisch; Nahrungsaufnahme <Motiv>
    Scope: 191 Seiten
    Notes:

    Literaturverzeichnis: Seite [181]-186

    Habilitationsschrift, Universität Münster, 1999

  2. Gastronomie et littérature en France au XIXe siècle
    Published: [2017]
    Publisher:  Éditions Paradigme, Orléans

    Humboldt-Universität zu Berlin, Universitätsbibliothek, Jacob-und-Wilhelm-Grimm-Zentrum
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Unter den Linden
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Export to reference management software   RIS file
      BibTeX file
    Content information
    Verlag (Inhaltsverzeichnis)
    Verlag (Klappentext)
    Verlag (Buchcover)
    Verlag (Inhaltsverzeichnis)
    Verlag (Klappentext)
    Source: Staatsbibliothek zu Berlin
    Language: French
    Media type: Dissertation
    ISBN: 9782868780317
    RVK Categories: IG 3950 ; IG 3480
    Series: Références ; n° 26
    Subjects: Literatur; Französisch; Nahrungsaufnahme <Motiv>
    Scope: 191 Seiten
    Notes:

    Literaturverzeichnis: Seite [181]-186

    Habilitationsschrift, Universität Münster, 1999