Di meforshim fun der Toyreh - Druck, David (Erlichman, 1936)
1. Bavel, Shpanyen, Proṿans – 2. Franḳraykh, Di Oṭomanishe imperye, Iṭalye – 3. Deyṭshland, Poyln un Liṭe 1. ט. בבל, שפאניען, פראוואנס – 2. ט. פראנקרייך, די אטאמאי נישע אימפעריע, איטאליע – 3. ט. דייטשלאנד, פוילן און ליטע.
Vol. 2 published by: Ḥ. Bzshoza
Keywords: Education; Biographies; Criticism; interpretation; etc; History