Trijntje Cornelis : - Hermkens, H.M. (Brill, 1992)
Naar de autograaf uitgegeven, met inleiding, manuscriptologische aantekeningen en varianten-apparaat. Included in ISBN 90 6194 068 0 (Part 1 + Part 2)
10.1163/9789004611849
Keywords: Manuscripts; Dutch; Manuscripts; Dutch.