En håndfuld grus i andedammen - Smærup Sørensen, Jens (Grif, 2021)
I anledning af Jens Smærup Sørensens 50-års forfatterjubilæum og hans 75-års fødselsdag udkommer den 28. maj artikelsamlingen
Udgivet i forbindelse med Jens Smærup Sørensens 50-års jupilæum og 75-års fødselsdag.
Keywords: Aufsatzsammlung; Dänisch; Literatur