L' air et les songes - Bachelard, Gaston (Corti, 1990)
Studie, waarin schr. een psychologie van het literaire beeld opbouwt en waarin hij de oorspronkelijkheid van de scheppende verbeelding aantoont.
Keywords: Beweging (activiteit); Verbeelding; Bewegung; Traumbild; Philosophie; Luft; Literatur; Imagination