Cenzura wobec prozy „nowoczesnej” 1956-1965 - Mojsak, Kajetan,Budrowska, Kamila (Inst. Badań Literackich PAN - Wydawn., 2016)
Zsfassungen in engl. Sprache
Bibliografia. Indeks osób
Keywords: Polnisch; Literatur; Zensur; Geschichte 1956-1965