Zaštita na bălgarskata pismenost ot predi 870 g - Diamandiev, Svetoslav D. (Izdatelstvo Kota, 2013)
Literaturverzeichnis S. 139 - 142
Keywords: Chernorizet︠s︡ Khrabŭr; O pismenekhʹ; Cyrillic alphabet; Church Slavic language