Scáil an Phríosúin - Heussaff, Anna (Cló lar-Chonnacht, 2015)
This gripping story is set in Kilmainham Prison in Dublin and deals with the circumstances of two murders. Seo an tríú húrscéal coiriúlachta do dhaoine fásta leis an údar seo. Scéal mistéire tarraingteach a lúbann anonn is anall go dtí an leathanach deireanach.
Description based on publisher supplied metadata and other sources