Muiris Ó Gormáin - Mac Cathmhaoil, Nioclás (Cló lar-Chonnacht, 2013)
Is eagrán de dhánta Mhuiris Uí Ghormáin atá sa leabhar seo mar aon le cuntas ar a bheatha.
Description based on publisher supplied metadata and other sources