Artikuj për letërsinë, publicistikën, historinë dhe artin - Kodra, Shpëtim (Botimet Jozef, 2024)
Letërsia shqipe, letërsi martire. Burgosur, internuar e pushkatuar me dhjetëra shkrimtarë.
Keywords: Aufsatzsammlung