Agitaator - Zoščenko, Michail Michajlovič,Schönberg, Eduard,Kivit, Richard (Valiku Kirjastus, 1928)
Sisu: Agitaator ; Rasked ajad ; Vaatekoht ; Häda ; Haige ; Õnn ; Näitleja ; Sugulane ; Jõukas elukord ; Talutaja ; Saun ; Aristokraatlanna ; Õnnelik lapsepõli ; Emakala ; Vargad ; Naisemees ; Westinghouse'i pidur ; Tundmatu sõber ; Matrjona ; Jõulu lugu ; Tuletikk ; Inimene ilma eelarvamisteta ; Peigmees
Keywords: Russisch