Vyomakeśa Bakshī rahasyakathā - Bandyopādhyāẏa, Śaradindu,Jaina, Aśoka,Jaina, Sunīti (Rohana Prakāśana, 2017)
1. Prāṇīsaṅgrahālaya ; Citracora – 2. 'Kāṭerī' rahasya ; Ṭêrãṭulācã visha ; Mrtyupatrāneca ghetalā baḷī ; Jīvagheṇī jvālā (pūrvārdha) ; Jīvagheṇyā jvālā (uttarārdha) – 3. Satyānveshī ; Kaṇṭhahārāce rahasya ; Adr̥śya śāī ; Sālindarācā kāṭā – 4. Raktamukhī nīlama ; Khānadānī hiryācī corī ; Ekā suḍācī kathā ... ; Lāla koṭātīla 'to' māṇūsa ; Bhutācyā rūpātīla aśīla ; Lupta jhālelyā śikshikāce rahasya ; Kholī kramāṅka dona.
Short stories
Keywords: Bandyopādhyāẏa; Śaradindu; Detective and mystery stories; Bengali; Translations