Meisterreden - Cicero,Horn, Heinz (De Gruyter (A), 2014)
Frontmatter – Inhalt – Oratio in Verrem III – Oratio de Imperio CN. Pompei – Oratio In L. Catilinam prima erste rede gegen Lucius Catilina – Oratio Pro A. Licinio Archia Poeta. Rede für den Dichter Archias – In M. Antonium Oratio Philippica Secunda. Zweite philippische Rede Gegen Marcus Antonius – Nachwort
Keywords: Speeches; addresses; etc.; Latin