Abu Nawas, hiburan dan sindiran - Nurhaliza binti Haji Hamidun (Jabatan Muzium-muzium, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2019)
Criticism on Malay folk literature in Brunei
Children literature
Keywords: Folk literature; Malay