Putiya inaṃ jīvikaḷ - Anilkumār, Vi. Es. (Sāhityapṟavarttaka Sahakaraṇasaṅghaṃ, 1999)
Svapratyāyanaṃ – Vṛttāntapatrapravarttanaṃ – Carmmabhēdaṃ – Guravē namaḥ – Paṇpuṭayār paṭṭuṇṭulakam – Putiya inaṃ jīvikaḷ. - Novelettes on social themes.
Malayalam
Keywords: Malayalam; Erzählung; Geschichte 1900-2000