Vienotība un atšķirība: Johana Gotfrīda Herdera filozofija - Bičevskis, Raivis (Filozofijas un socioloģijas institūts, 2017)
Izdevums apvieno Latvijas, Vācijas, Lielbritānijas un Šveices autoru skatījumus uz Herderu gan biogrāfiskā, gan vēsturiskā, gan sistemātiskā aspektā. Herders parādās grāmatas nodaļās gan kā dabas, gan kā kultūras, gan kā valodas filozofs, gan kā ekspresīvas retorikas un jaunas estētikas veidotājs, gan kā vēstures, politikas un nāciju likteņu domātājs.
Ziņas par autoriem: 443.-445. lpp. Bibliogrāfija: 435.-441. lpp., dažu rakstu beigās un zemsvītras piezīmēs
Keywords: Herder; Johann Gottfried von; Philosophie