An tSraith Tógtha - Ó Cadhain, Máirtín (Sáirséal agus Dill, 1977)
Scéal eilifinn.–Othar.–An fear ar ball.–Ag déanamh marmair.–An rabhailéara.–Muintir na croise.–An ceann thall.–Idir dhá chomhairle.–An mada glibeach.–Ag déanamh páipéir