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  1. Antidiets of the Avant-Garde
    From Futurist Cooking to Eat Art
    Autor*in: Novero, Cecilia
    Erschienen: 2010
    Verlag:  University of Minnesota Press, Minneapolis

    Discussing an aspect of the European avant-garde that has often been neglected-its relationship to the embodied experience of food, its sensation, and its consumption-Cecilia Novero exposes the surprisingly key roles that food plays in the... mehr

    Universität Frankfurt, Elektronische Ressourcen
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    Universitätsbibliothek Gießen
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    Discussing an aspect of the European avant-garde that has often been neglected-its relationship to the embodied experience of food, its sensation, and its consumption-Cecilia Novero exposes the surprisingly key roles that food plays in the theoretical foundations and material aesthetics of a broad stratum of works ranging from the Italian Futurist Cookbook to the magazine Dada, Walter Benjamin's writings on eating and cooking, Daniel Spoerri's Eat Art, and the French New Realists.Starting from the premise that avant-garde art involves the questioning of bourgeois aesthetics, Novero demonstrate...

     

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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9780816646005; 9780816670673 (Sekundärausgabe)
    RVK Klassifikation: LH 65870 ; LH 65870
    Schlagworte: Speise; Ästhetik; Avantgarde; Eat-art; Kunst; Dadaismus; Futurismus
    Weitere Schlagworte: Benjamin, Walter (1892-1940); Spoerri, Daniel (1930-)
    Umfang: 390 p.
    Bemerkung(en):

    Description based upon print version of record

    Online-Ausg.:

  2. Antidiets of the avant-garde
    from futurist cooking to eat art
    Autor*in: Novero, Cecilia
    Erschienen: 2010
    Verlag:  Univ. of Minnesota Press, Minneapolis [u.a.]

    Universität Mainz, Kunsthochschule
    KTH DIV 19
    keine Fernleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9780816646012; 9780816646005; 0816646015; 0816646007
    RVK Klassifikation: LH 65870
    Schlagworte: Speise; Ästhetik; Avantgarde; Eat-art; Kunst; Dadaismus; Futurismus
    Weitere Schlagworte: Benjamin, Walter (1892-1940); Spoerri, Daniel (1930-)
    Umfang: XXXVII, 349 S., Ill.
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index

  3. Antidiets of the avant-garde
    from Futurist cooking to Eat art
    Autor*in: Novero, Cecilia
    Erschienen: 2010
    Verlag:  University of Minnesota Press, Minneapolis

    Kunsthistorisches Institut in Florenz, Max-Planck-Institut, Bibliothek
    Zentralinstitut für Kunstgeschichte, Bibliothek
    keine Ausleihe von Bänden, nur Papierkopien werden versandt
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9780816646005; 9780816646012
    RVK Klassifikation: LH 65870
    Schlagworte: Geschichte; Food in art; Arts, European; Avant-garde (Aesthetics); Avantgarde; Eat-art; Ästhetik; Dadaismus; Kunst; Speise; Futurismus
    Weitere Schlagworte: Benjamin, Walter (1892-1940); Spoerri, Daniel (1930-)
    Umfang: xxxvii, 349 p
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index

  4. Antidiets of the avant-garde
    from futurist cooking to eat art
    Autor*in: Novero, Cecilia
    Erschienen: 2010
    Verlag:  Univ. of Minnesota Press, Minneapolis [u.a.]

    Staatliche Museen zu Berlin, Preußischer Kulturbesitz, Kunstbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    TU Berlin, Universitätsbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    ISBN: 9780816646012; 9780816646005
    RVK Klassifikation: LH 65870
    Schlagworte: Geschichte; Food in art; Arts, European; Avant-garde (Aesthetics); Dadaismus; Kunst; Avantgarde; Futurismus; Eat-art; Ästhetik; Speise
    Weitere Schlagworte: Spoerri, Daniel (1930-); Benjamin, Walter (1892-1940)
    Umfang: XXXVII, 349 S., Ill.
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index

  5. Antidiets of the avant-garde
    from futurist cooking to eat art
    Autor*in: Novero, Cecilia
    Erschienen: 2010
    Verlag:  Univ. of Minnesota Press, Minneapolis [u.a.]

    Kunsthistorisches Institut in Florenz, Max-Planck-Institut, Bibliothek
    Bayerische Staatsbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Zentralinstitut für Kunstgeschichte, Bibliothek
    keine Ausleihe von Bänden, nur Papierkopien werden versandt
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    Hinweise zum Inhalt
    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    ISBN: 9780816646012; 9780816646005
    RVK Klassifikation: LH 65870
    Schlagworte: Geschichte; Food in art; Arts, European; Avant-garde (Aesthetics); Dadaismus; Kunst; Avantgarde; Futurismus; Eat-art; Ästhetik; Speise
    Weitere Schlagworte: Spoerri, Daniel (1930-); Benjamin, Walter (1892-1940)
    Umfang: XXXVII, 349 S., Ill.
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index